I huvudet på en konstig typ

Ja visst kan vi alla oss känna lite konstiga från dag till dag. Undra varför verkligheten är som den är, varför blev jag just jag, var passar jag in. Samtidigt matas vi med intryck om olika åsikter från alla sociala medier som väcker ännu fler tankar och man undrar var tar jag ställning någonstans. Ibland känns det som att argumentationer är svart eller vitt, det finns inga gråzoner när människor diskuterar på nätet. Vi har alla klimatförändringar, naturkatastrofer som händer och man undrar vart leder detta? Hur länge till kommer jorden finnas? Alla dessa tankar och funderingar m.m. som snurrar i huvudet och man undrar hur klok är man egentligen?? Detta kommer jag att lyfta i min blogg tillsammans med annat kreativt som jag håller på med,lite upplevelser…tja allt som rör sig i huvudet och runt omkring. Jag skriver lite för min egen skull och för att kunna nå ut, om så till en enda, för att inte man ska känna sig ensam med alla konstigheter i huvudet. Hoppas att ni kan känna igen er! Lite grann i alla fall, och jag vill gärna höra dina tankar om allt omkring i världen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s