Varför kan jag aldrig bestämma mig?

Det är så frustrerande! Att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag vill. Detta gäller inte bara de små delarna som maten för kvällen, kläder, eller vad jag ska baka, eller hur kvällen ska se ut. Det gäller även de stora sakerna i livet som jobb, framtid och hus, relationer och allt. Tack och lov min sambo är förstående och stöttar mig även om han blir frustrerad på mig ibland 😉

Idag så reflekterade jag över bloggen. Denna var ju för min skull men man vill ändå nå ut till någon och statistiken är inte speciellt hög precis. Sen är inte jag själv en sån som skyltar varken med min blogg eller mig själv. Jag är inte en sån heller som följer en massa bloggar bestämt eller så, utan mer kommer in på lite här och lite där typ. Men i alla fall så har jag läst på lite olika ställen, fick ett mail också om att starta en framgångsrik blogg, att man då ska specificera sig…Min tanke direkt var ju jaha, vad ska jag då välja?

Bilden visar en bråkdel av allt det jag gör och vill göra utöver mitt heltidsjobb.

-För närvarande studerar jag till författare samtidigt som jag skriver på en kärlekshistoria (funderar dock även på barnböcker som tar upp hsp på lite olika sätt, men också en massa olika genre som thriller, skräck, fantasy, tonårsromaner m.m)

-Jag uppdaterar min spanska och försöker lära mig italienska (inte allt så ofta som jag hade velat och behövt kan jag säg). Vill ju helst kunna minst 8-10 språk, typ spanska, franska, tyska, italienska, mandarin, svenska (om det räknas in är ju modersmål men kan ju alltid lära mig mer), engelska, latin, grekiska och där finns säkert ännu fler, norska kanske?

-Jag älskar att baka! Och laga mat! Och fixa med drinkar! Smoothies! Juicer m.m!

-Yoga

-Poledance, dans!

-Måla och kalligrafi

-Make-up, hår och naglar

-Musik! Sjunger i Joyvoice kör här i Kristianstad, och spelar gitarr. Lite grann piano, kan läsa noter men inte kompa. Önskar att jag hade börjat spela fiol, funderar på att kanske lära mig det, och även fler instrument.

-Läser om psykologi, mediumskap (vill utbilda mig till medium)

-Läser även en massa annan skönlitteratur för att kunna utveckla mitt eget skrivande. Just nu vill jag typ bara läsa och kollar typ inget på tv längre.

-skriver dikter och annat med, försöker få bort mitt akademiska skrivande och utveckla mitt berättande skrivande med målande ord/meningar så man lever sig in i historien. Högskolan tog lite kål på det tyvärr 😦

Samtidigt som då allt detta och säkert mer som jag kommer på senare jag håller på med, jobbar jag heltid som förskollärare och är kreativ där, engagerad och lyhörd så har jag också ett hem och sköta med hushållsgöra även om min sambo med hjälper till 😉 hihi har också ett bonusbarn som har skolan och sina aktiviteter.

Så hur ska jag då kunna blogga varje dag? Och med en specifik fråga eller ämne? Alltså jag kan ju inte bestämma mig. Tänkte att nästa inlägg ska handla om INFJ och multipotentialite, så man kanske kan lära sig något, kanske igenkännande om sig själv eller någon person i ens närhet. Det är det som påverkar mig mycket för jag får bokstavligen panik om det står still i mitt liv och inte händer nåt eller om jag bara ska göra samma sak. Det går bara inte. Så därför, hör och häpna, har jag bestämt mig för att jag ska försöka blogga oftare, mitt mål är en gång om dagen men med det som jag gör den dagen eller en av de grejerna så, förhoppningsvis får jag inget dåligt samvete för att jag inte bloggar oftare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s