Vad finns i livet efter detta?

Ikväll efter en rätt tuff arbetsvecka, jobbat med feber och förkylning, 5 man borta på hela stället och 1 vikarie! Det känns i både kropp och sinne kan jag lova.

När jag kom hem idag så var det lugnt och tyst, så tyst man kunde höra en knappnål falla. Inga andra energier i huset (jag känner av andras närvaro även om de inte är i samma rum) ingen att ta hänsyn till eller nån som vill prata med en.

Så idag blev det att läsa min lilla mediumbok, med lite musik igång i bakgrunden, lite nötter och en god cider.

Vad tror ni finns på andra sidan? Jag tror att det finns något, vet inte vad, men något i livet efter detta. Det jag läste om idag handlade om intuitionen, och om aura och chakra.

Intuitionen är något vi alla människor kan utveckla, den kan också kallas det sjätte sinnet. Det är den där känslan som säger en något, om en situation eller om någon person vi träffar som vi antingen tränger undan eller bekräftar. Visst den kan ha fel, men har vi utvecklat en stark intuition stämmer den oftast, om vi har lärt oss hantera den rätt. Det beror på vilken kanal som är igång om vi använder intuitionen eller väger in våra egna känslor över en situation/person, om ni fattar? Intuitionen är det objektiva skulle jag tolka det som medan om våra egna känslor vägs in är det det subjektiva.

Min intuition har oftast varit väldigt stark, ibland skrämmande då jag på nåt sätt får en känsla som sedan väcker en tanke och det stämmer oftast och blir det som den känslan/tanken gav.

Vi människor, om man tror, av olika energi chakran och för att få kontakt med andevärlden behöver man öppna upp dessa, vilket är ett sätt för att få kontakt, finns olika men idag läste jag om det. En erfaren behöver ingen öppningsprocess som en nybörjare.

Det var lite av det jag lärde mig idag, nu ska jag bara utveckla detta i praktiken 🙂 Jag funderar på att gå en mediumkurs. Har hittat en som jag nog ska anmäla mig till och gå.

Hoppas ni alla får en trevlig fredagkväll! 🙂 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s