Varför händer det aldrig mig? När man fastnat i tanken…

Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag. Vi har varit iväg sambon, bonusen och jag på lite semester i Grekland en vecka 🙂 Och då försöker jag ha semester med att lägga det mesta bakom mig även om jag har läst Omgiven av idioter och börjat på Attraktionslagen. Ett par böcker jag köpt för att lära mig mer och utvecklas som person (om man läst tidigare inlägg förstår man mer).  Ikväll skulle det varit Joyvoice för min del, men dragit på mig en förkylning så rösten klarar inte tonerna ikväll. Blir en promenad med mamma i skogen. Sambon får nu stå ut med min sångröst när jag sitter och sjunger samtidigt som jag bloggar….musiken genom hörlurar haha 😛

 

Attraktionslagen är lagen om att allt du vill ha kommer du att få, bara du sänder ut de tankarna i universum. Det gäller att affirmera, att tänka dagligen och välja vilka tankar man sänder ut. Klart det händer att man tvivlar, men om man inte tror på det själv eller kanske känner att man inte är värd det så blir det de tankarna som man undermedvetet skickar ut och det är också det man får tillbaka. Lite som att de som klagar på något (eller mycket) finner ofta mer motgångar. De som tänker att de ska bli framgångsrika, och verkligen tänker det och känner det in i märgen de blir också det. Ibland ser man ju folk som verkligen har det de vill ha i livet, och det ser ju olika ut för alla. Attraktionslagen gäller inte bara yrkeslivet utan även kärleken, relationer med familjemedlemmar, ja i alla områden.

Men varför händer det inte mig kan man ju tänka? Jag vill ju också. Det är en tanke som jag ofta får eller en känsla. Kan det vara att man sänder ut olika budskap? Jag följer även Lawofattraction på instagram och flera olika bloggare med personlig utveckling som också har lyft lagen om attraktion. Att det man sänder ut det drar man till sig. Universum kan också bero på om du är redo för det. Det fick jag upp häromdagen på instagram och en tanke som slog mig då är kanske att man själv är velig på vad man vill ha och därför inte sänder ut de signalerna? Sen finns det en sida som heter Lawofaction, och där de menar att man kan ju inte bara sitta och skriva upp det man vill och tänka det, man måste också agera efter det. Och det är det jag själv är lite fast mellan, hur mycket ska man affirmera för att attrahera? Det händer ju inte bara av sig. Ja, jag kan tänka att jag ska bli framgångsrik författare, bara för att ta nåt, men skriver jag aldrig så kommer det ju aldrig hända.

Det är väl den aspekten man också ha med sig gällande attraktionslagen. Vet du vad du vill ha, du verkligen vill, och du tänker på det så kommer du också att gå efter det. Läste en blogg om attraktionslagen där även hon tvivlade om sitt nya val, men hon slog undan de tankarna och körde på (just det, körde på!) och hon blev framgångsrik inom sitt område (astrologi). Man kan ju inte sitta ner på sin rumpa hela dagarna och bara tro det ska hända en. Jag tänker att de framgångsrika människorna, artister, författare, filosofer, psykologer, sjuksköterskor, läkare, lärare och ja alla människor som är duktiga och kunniga inom sina områden ja de vill ju verkligen det och känner att dett vill jag och kör efter det. Så gjorde jag med lärarutbildningen till förskollärare och jag klarade det!

Jag har dock inte kommit så långt i boken om attraktionslagen än utan detta är än så länge vad jag har snappat upp. Har även börjat läsa Hemligheten, som handlar om typ samma sak.

Mycket handlar nog att man ska tro på sig själv, sända ut de signaler man vill få tillbaka. Lite som det jag skrev tidigare om att ge kärlek får man kärlek tillbaka också. Är man glad och positiv så är det det man sänder ut och det också man får tillbaka. Man ställer in sitt sinne på det helt enkelt och då är det också det man ser mer av.

Thomas Pettersson, komikern, sa vid ett tillfälle när jag såg honom att när han går upp på morgonen så väljer han vad vill se, kommer inte riktigt ihåg, men i alla fall så sa han att han valde att se det positiva och den inställningen bar han sen med sig under dagen. Och det är något jag tror på. Du väljer hur du vill se på olika saker, och visst man kan känna att det står still i livet, eller som allt går emot en men det kanske är för du ser det så? Eller för att det håller på att göra plats för något nytt och bättre? Så när du känner att du har fastnat i tanken, att det aldrig kommer att hända mig. Tänk på vad är det du väljer att se? Vad är det som håller på att hända? Att vända det till något positivt. Jag vet det är svårt, jag strular också med allt jag vill dagligen hur jag ska få ihop det och därför tror jag att sänder ut dubbla otydliga budskap i universum och därför händer det inte. Försök skriv ner det du vill, eller gör listor sen skicka ut dina tankar i universum och välj din inställning till livet.

 

Tills vi hörs nästa gång! Ha det riktigt gott och njut av stunden och livet i nuet ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s