Mitt i all julstress

Nu har det gått ett bra tag sen jag bloggade sist, tyvärr. Har tänkt många gånger på att blogga och jag ska skriva om attraktionslagen, jag lovar. Jag håller på att använda mig av den nu och jag läser om den, både det bra och lite mer kluriga. Man drar ju även till sig det man inte vill när man tänker och känner åt det hållet 😉

Veckorna har varit fulla av att fixa inför jul, julfest med jobb, och sen en vecka med rejäl förkylning, hosta och feber till följd av att det var för mycket och för lite återhämtning.

Nu i juletider med allt fix och trix, och stök så tänker jag att det är viktigt att man inte glömmer bort det här med återhämtning. Hur återhämtar du dig mitt i all julstress? Vi har alla olika tekniker. Idag fick jag äntligen in lite härlig yoga och meditation för att släppa bort alla tankar på måsten och allt som ska göras, både på jobb och hemma. Jag vill inte att ni ska köra slut på er för att sedan sitta i julhelgen med ingen ork alls kvar i kroppen. Man får inte glömma bort sig själv för att passa upp alla andra, och fixa för dem. Gör något för dig själv också. Hitta balansen mellan vila och jobb/fix.

Tänkte bara skicka en liten påminnelse till er att stanna upp nu i juletid, titta runt omkring er vad ni har, andas och bara vara. Gör något som får dig att må bra. Var tillsammans med dem du älskar ❤ Glöm inte dig själv och ta dig tid för återhämtning.

 

Ta hand om er och era nära och kära ❤

Om vi inte hörs innan så önskar jag er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År fullt med kärlek, god hälsa, goda relationer och fullt med nya möjligheter! ❤

/Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s