Positiva affirmationer

Hejsan allihopa!

Lite positiva vibbar/affirmationer så här på tisdags eftermiddagen. Ibland kan man ju behöva lite extra pepp 😉

Ni vet den där känslan när allting bara flyter på, eller har kanske minne av den om ni är inne en lite segare, tröttare eller nedstämd period. Ibland så verkar livet bara flyta på, och allt bara kommer till en precis vid rätt tidpunkt verkar det som. Ett sånt flow vilket är en psykologisk term som jag kommer komma till vid ett senare tillfälle, är jag inne i för tillfället. Jag hittar det jag söker, det kommer i informationsflöde på olika ställen, jag hör det någonstans ifrån någon, och jag bara känner wow ja det är precis så jag vill ha det, eller hur jag tänker, känner.

Om livet känns motigt, negativt för dig för tillfället, att allt går emot dig, och livet bara är trist, fråga dig själv vad kan jag göra för att vända detta? Hur kan jag ändra mina tankar? Vad är det för bakomliggande känslor som skapar detta? Att hitta sitt flow och sin mening, sin vision när allting bara flyter gör man genom att hitta sig själv. Vem är du?

Affirmationen för dagen jag vill att du säger till dig själv och ut till universum

Jag vill veta vad jag vill, Jag väljer att situationen som något neutralt, att inte se den som gott eller ont, bra eller dåligt. Jag är ett med universum. Jag är tacksam för att jag är jag.

Jag är bra precis som jag är. Jag är tillräcklig.

De sista två är superbra för en liten extra boost på självkänslan.

Med en innerlig önskan om en fortsatt trevlig tisdag till dig!

/Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s