Du är fantastisk <3

Godkväll på dig!

Jag har märkt att många i världen mår dåligt, depressioner och ångest . Jag har själv varit där, och ibland fortfarande och som hsp med det negativa i vår värld omkring oss som sker så påverkar det också vår bild.

Det negativa som sker är ofta vi själva som skapar, vi är ju ansvariga för vårt liv och ingen annan. Ni som läst tidigare inlägg här vet ju att jag står för att man inte ska lägga sin lycka i händerna på andra, då riskerar man att förlora var gång. Det finns klart andra omständigheter som kan ske, tex bortgång av nära och kära, man blir utsatt för något hemskt, och då är det klart att man mår dåligt, det är inte det jag menar. Det lämnar ärr för resten av livet, men det kan också göra oss starkare.

Ikväll vill jag i alla fall lyfta upp på bilden hur fantastisk du är, precis som du är. Du är fantastisk att du har tagit dig så här långt och ingen ska ta din lycka ifrån dig.

Lyckliga människor fattar bättre val för alla, sprider glädje och kärlek till vår värld.

Jag vill ge dig ett uppdrag. Att ställa dig framför spegeln, när du tex borstat tänderna eller fixat håret, tittar på dig själv och säger (tyst eller högt) ”Du är tillräcklig. Du är fantastisk. Jag älskar dig” (man säger det till sin egen spegelbild, till sig själv så som man ser sig). Detta kan du göra så ofta du vill, var gång du ser dig själv i din spegelbild och du känner du behöver lyfta upp dig själv lite.

Glöm inte Du är Fantastisk! Jag tror på dig ❤️

/Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s