Show me You

Show Me You…

Vem är du egentligen? När alla roller är borta, när allt som präntats i dig sen barndomen, att du är si eller så, vem är ditt riktiga jag?

För många, även för mig ibland, är det skrämmande att skala av sitt sina yttre skal. Det som vi vill visa upp och ge sken av till andra. Den påklistrade rollen som vi går in i. Vi vill ju så gärna passa in, så vi anpassar oss och trycker undan vårt underbara jag. Ibland kommer vårt jag fram. Vissa situationer, plötsliga sådana gör att det kommer fram. Ofta är de situationer som vi sen tänker på och grämer oss för, varför gjorde jag så?

Så vem är du, om du skalar bort allt? Vem är du innerst inne? Vem är det där lilla barnet som vill komma fram och visa här är jag? Den som inte vill ligga ihopkrupen inom dig och bara känna sig älskad? För det är ju just det. När vi trycker undan vårt riktiga jag, det är då vi skapar känslan av att vara oälskad. Ingen älskar mig om jag inte passar in, fast när vi väl ändrar oss för att passa in så skapar vi distans istället. Ta bort alla stämplar som du fått under din uppväxt och fram till nu. Alla dina anpassningar för att ”passa” in.

Det krävs mod att visa sårbarhet i en värld som vill att vi alla ska visa upp vårt ”anpassade” jag. Det där jaget som ska passa in i boxen som ingen vågar gå utanför.

I mötet med andra, våga visa ditt riktiga jag. Vem är du? Vad står du för? Vart vill du komma? Vilka är dina drömmar? Förhoppningar? Farhågor?

Show Me You ❤️

Önskar dig en riktigt härlig söndag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s