När det närmar sig jul

Så här när det närmar sig jul, och mitt i all julstress…Stanna upp, en liten stund för dig själv och tänk. För vem är det du gör det? För dig själv eller för andra? Hur vill du fira din jul? Det är lätt att glömma bort vad julen egentligen handlar om för allt ska fixas och handlas, ju mer desto bättre i vårt konsumentsamhälle.
Men jag lovar dig, det blir jul ändå ❤️även om alla inte får allt på sin önskelista, även om det inte är 100% rent och städat ❤️
Efter min egna utmattning har jag fått lära mig att stanna och reflektera, vad är det som är viktigt egentligen? ❤️är det tiden med nära och kära nu i jultid eller att stressa in i det sista för allt måsta vara 100? ❤️För jag vill inte hamna där igen. Jag har inte putsat fönsterna sen i oktober månad, men tänker ändå sätta upp mina ljusstakar, allting är kanske inte 100 dammat och avtorkat, putsat och fixat i skåpen men det går att sätta upp tomtar ändå 😉För mig är julen att vi är tillsammans, den handlar om kärlek ❤️inte att sitta helt slutkörd i en soffa för man stressat sig genom hela månaden och på så sätt missa kärleken och gemenskapen❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s